Gravkors

SacreSign erbjuder gravkors av olika modeller och storlekar tillverkade i linoljebehandlad ek. Ett gravkors i trä är ett ekonomiskt fördelaktigt men likväl hållbart alternativ till gravsten, som tack vare träslaget och den miljövänliga behandlingsmetoden, håller i många år (ja rent av i decennier!). Korset förses med namn och årtal graverat efter önskemål. Gravkorset fästs i marken med ett ”stolpspjut” av metall.

Gravkors i trä kan också vara ett alternativ till de på svenska kyrkogårdar vanliga aluminiumkorsen med namnskylt, som används i väntan på montering av gravsten eller annan permanent gravmarkering. Också de enklare tillfälliga gravkors som vi producerar tillverkas i linoljebaserad ek och kan förses med tillfällig namnskylt, för att kunna återanvändas många gånger. Tillfälliga gravkors är försedda med en spetsig ände för att lätt kunna fästas i jorden.

Prisexempel 

Gravkors (80 x 45 x 4 cm) från 2000 kronor

Enkelt ”tillfälligt” gravkors (80 x 45 x 2,5 cm) från 1000 kronor

Bildexempel ”Gravkors Gabriel”:

IMG_0194

Detta gravkors tillverkades till en barngrav och har en något mindre dimension än våra standardmodeller. Måtten (80 x 45 x 2,5 cm) motsvarar de mått som gäller för enkla ”tillfälliga” kors (se ovan).

 

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close